Література на колесах. Надія Кривбасу


Вже третій рік поспіль у рамках Програми «Нова генерація Кривого Рогу» та за підтримки міського голови і комітету у справах сім`ї і молоді виконкому міської ради реалізовується проект молодіжного виконкому «Література на колесах».

Мета проекту – популяризація читання української літератури. Проект також спрямований на підняття престижу міського електротранспорту, як найбільш зручного, безпечного та екологічного виду транспорту Кривого Рогу.

У 2015 році в міських тролейбусах, трамваях, швидкісному трамваї члени молодіжного виконкому розміщували листівки з творами видатних українських авторів (Тараса Шевченка, Лесі Українки, Володимира Сосюри, Олени Пчілки, Максима Рильського, Івана Франка, Ліни Костенко, Василя Симоненка).

У 2016 році стартував другий етап цього проекту – «Вірші рідного міста», де на листівках були надруковані твори криворізьких поетів (Юлії Шовкун, Володимира Михайличенка, Лідії Челнокової, Ольги Ткач, Оксани Зорі, Інни Доленник, Любові Баранової).


З 06 листопада 2017 року розпочалася третя заключна хвиля проекту, що має назву «Надія Кривбасу» та представлена віршами дітей і молоді нашого міста.
Вітаємо  учасника проекту Ступака Дмитра учня 8 класу, який увійшов до третьої заключної хвилі проекту"Література на колесах"


Сподіваємось, що цей проект надихне нашу молодь на написання гарних творів та нові досягнення!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу