Відгук на проєкт дитячих казок
 "Казки Погорелова"


Як гадаєте, чи можуть сучасні казки бути актуальними і навчити дитину розмовляти іноземною мовою? Ні? Тоді вам неодмінно треба ознайомитися з проєктом дитячих казок «Казки Погорелова».

Казки Погорелова – це сучасна авторська казка, написана двома мовами (укр+анг). Казки розраховані на дітей молодшого шкільного віку. Книжки доповнені гарними ілюстраціями. Наочні образи на яскравих ілюстраціях додатково підсилюють текст, підштовхують читача до фантазій, впливають на процеси сприйняття, що є основою формування креативної особистості. Кожна книга проєкту – це окрема історія. Не знаєте як пояснити дитині екологічні проблеми ? Як навчити любити і берегти природу? Як навчити бути еко свідомим громадянином своєї держави? Тоді вам прийде на допомогу казка «Про Томатного пана».

Як показати дитині красу і постійний розвиток світу, важливість освіти? Правильно, через пригоди! Пригоди, які відбуваються у казці «Казка про мандруючого хлопчину» допоможуть дитині зрозуміти дивовижний оточуючий світ, а головне – значення родини. А це на сьогодні для кожного українця є найголовнішим у житті…

Це все та безліч інших важливих тем розкрито у наступних книжках «Казки Погорелова». Але родзинкою цього проєкту – є прагнення навчити українських дітей вільно і невимушено, через казку, гарно розмовляти англійською мовою. Для цього команда проєкту залучила найкращих фахівців, носіїв англійської мови. Слухаєш англомовну казку разом з дитиною і, немов, мандруєш дивовижним світом. І вже незнайомий тобі світ стає, поволі, зрозумілим, адже родзинок у цьому проєкті вистачає: аудіо додатки, словнички, інтерактивні розмальовки, нічник розповідач казок, про все це ви можете дізнатися перейшовши на офіційний сайт за покликанням https://pogorelovtales.com/novosti/

Казки Погорелова допомагають  читачам розвивати уяву, творче мислення, сприяють мотивації і  викликають бажання  вивчати англійську мову, з раннього віку, виховують  моральні цінності, прищеплюють любов до книги й читання.

З книгами Погорелова час летить непомітно як у родинному колі, так і разом з друзями.

З книгами Погорелова можна гарно провести час як у родинному колі, так і разом з друзями, вдосталь насолодившись цікавими історіями.


 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу